Modeli i harmonisë ndërfetare te shqiptarët... | Western Balkans University

Modeli i harmonisë ndërfetare te shqiptarët...

Home >Latest Events from WBU >Modeli i harmonisë ndërfetare te shqiptarët...

29/05/2023 11:00 Auditorium, Godina A, Kati 0

“Modeli i harmonisë ndërfetare te shqiptarët dhe sfidat e bashkëjetesës” do të jetë tema e bashkëbisedimit të oraganizuar nga #Dekanati i #Studentëve#WBU dhe ku të ftuar do të jenë dy personalitete të shquara dhe me kontribut të rëndësishëm në promovimin e kësaj harmonie ndërfetare brenda dhe jashtë vendit.

Mons. Gjergj Meta është Ipeshkëv i Dioqezës Rrëshen dhe Sekretar i Përgjithshëm i Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë si dhe Prof. Asoc. Dr. Genti Kruja, i cili eshtë profesor i sociologjisë dhe filozofisë dhe mban pozicionin e Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë. Z. Kruja është edhe Zv/president i Religions for Peace Europe.